Despre noi

Despre noi

Primim oaspeți din 2015

În imediata vecinătate a medievalului oraş Sibiu, am construit cu suflet mai mult decât un spațiu de cazare; ambianța caldă, detaliile elegante, serviciile impecabile ale hotelului Horeum Boutique devin destinația ideală de vacanță din Sibiu. Numele Horeum provine de la denumirea localității în care este amplasat – Șura Mare (la numai 3 km de orașul Sibiu) – așezare atestată istoric între anii 1332-1335, sub denumirea de Magnum Horreum.

Zona are ceva de oferit pentru toată lumea: priveliști uimitoare, păduri, pajiști și sate fermecătoare. Peisajul minunat din împrejurimile Sibiului este perfect pentru iubitorii de natură care caută o escapadă de weekend sau mai mult. Pentru călătorii urbani, în zece minute puteți ajunge în vibrantul oraș Sibiu, unde străzile au multe povești de spus, puteți vizita muzee interesante sau vă puteți bucura de una dintre numeroasele cafenele și terase.

Descoperiți frumuseţea unică a acestor meleaguri, ospitalitatea și farmecul unui loc de cazare primitor!

Facilități

Oferim diverse facilități pentru un sejur fără griji, de la camere complet dotate până la o amplă paletă culinară și un bar rafinat.

Evenimente

Avem o echipă dedicată și pricepută care se va asigura de succesul oricărei întâlniri, conferințe sau a unui eveniment privat.

Ospitalitate

Punem accent pe serviciile oferite și ne dorim să fim la curent cu nevoile pe care le au oaspeții noștri pe durata șederii, pentru a aduce acel plus de valoare.

Oferte speciale

Ne străduim să răspundem solicitărilor clienților care ne trec pragul, fie că doresc să prelungească șederea sau plănuiesc o escapadă romantică.

Flexibilitate

Mai mult decât un loc de cazare, ne dorim să fim un partener excelent de călătorie și să ne adaptăm oricărei necesități.

Împrejurimi

Vă întrebați cum să explorați cel mai bine împrejurimile Sibiului? Noi vă ajutăm cu cele mai bune recomandări.

Servicii

Rezervarea unui sejur la noi vă asigură o experiență de călătorie plină de satisfacție. Veți regăsi puțin din toate; camere spațioase, frumos aranjate şi îngrijite, bucate tradiţionale care încântă simţurile, salonul de evenimente unde povestea ta prinde contur. Iar la finalul unei zile active, vă puteți relaxa în barul nostru cu băuturi răcoroase.

Bucurați-vă de un spațiu de cazare rafinat, cu toate facilitățile necesare și servicii de calitate, și bineînțeles de bunăstare și tihnă. Pe scurt, casa ta departe de acasă!

X